Omakase menu

Omakase (お任せ) er en klassisk japansk vending, som betyder „Jeg overlader det til dig“. 

I Japan videregives denne tillidsfulde opfordring til kokken, som derfra tager styringen over en kulinarisk opdagelsesrejse bestående af små, sirlige og komplekse kompositioner dikteret af sæsonens råvarer, dagens friske fangst og husets specialiteter.

Omakase fremviser kernen af vores restaurant - en uforlignelig gastronomisk oplevelse fuld af overraskelser, hittepåsomhed og hengivenhed. Her er resultatet dog hverken traditionelt japansk, ej heller helt europæisk; det er Umami - en ganske unik fusion udtænkt med ene formål at forføre sanserne med smag og atter smag.

Omakasen serveres til hele bordet, og bestilling skal ske senest 30 min inden køkkenet lukker:
Mandag-torsdag inden kl. 21.30
Fredag-lørdag inden kl. 22.30

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer i menuen fra dag til dag. 


Omakase (6 retter)

650,-


Vinmenu

550,-


Australsk wagyu tataki

Tsukemono af kål med syltet combo og chili, sort bønne sovs og stegt hvidløg. 


Durocbryst og røget ål

Slow cooked durocbryst og stegt, røget ål, Kizami wasabi, citronsyltet agurk, røget dash creme, persilleolie og Zorri blade


Stegt foie gras

Med ris miso, pepperpaste, blommer og hijiki med soya.


Canette bryst

Appelsin-kimche glaring, come de raps med sesam-hvidløgsolie, med forårsrulle, tempura af kabocha og broccoli. 

 


Udvalg af sushi

Sake


Yuzu- og mandarinsorbet

Miso og mirin kage, genmaicha brudt gele og spicy syltet pære.