Omakase menu

Omakase (お任せ) er en klassisk japansk vending, som betyder „Jeg overlader det til dig“. 

I Japan videregives denne tillidsfulde opfordring til kokken, som derfra tager styringen over en kulinarisk opdagelsesrejse bestående af små, sirlige og komplekse kompositioner dikteret af sæsonens råvarer, dagens friske fangst og husets specialiteter.

Omakase fremviser kernen af vores restaurant - en uforlignelig gastronomisk oplevelse fuld af overraskelser, hittepåsomhed og hengivenhed. Her er resultatet dog hverken traditionelt japansk, ej heller helt europæisk; det er Umami - en ganske unik fusion udtænkt med ene formål at forføre sanserne med smag og atter smag.

Omakasen serveres til hele bordet, og bestilling skal ske senest 30 min inden køkkenet lukker:
Mandag-torsdag inden kl. 21.30
Fredag-lørdag inden kl. 22.30

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer i menuen fra dag til dag. 


Omakase (6 retter)

650,-


Vinmenu

550,-


Røget laks

Laks røget over grøn te, yuzu tofu, Ikura (lakserogn), Tapioca perler syltet i agurk samt osaka karse


Jomfruhummer

Hvid aspargesskum og Hiijiki


Dansk lammebryst

Sous vide med wakame, syltet vagtelæg, grøn havsalat, hvide soya bønner og wakame jus


US beef Bavette

Løg puré med dashi, boretana løg i Kobe fedt, emulsion på kinesisk purløg, jus med marv

Udvalg af sushi

Sake


Jordbær med hyldeblomst

Toppet med yuzu fromage og basilikum-shish is