Sushi

Umamis bankende hjerte er uden tvivl vores sushi. Her blandes klassiske japanske teknikker med et nordisk touch, hvilket afslører et slægtskab mellem de to køkkener, hvor et simpelt udtryk og rendyrkede smage forløses i et spændende kulinarisk udtryk. Vores sushi er hverken overtænkt eller prætentiøs; den er ærlig, smagfuld og udtrykker, hvem vi er. I et vedblivende forsøg på at perfektionere vores sushi rejser vi igen og igen til Japan i jagten på ny inspiration og klassiske dyder funderet i stolte madlavningstraditioner. Her opdagede vi blandt andet den fantastiske smag af friskrevet wasabi-rod, hvorfor vi bragte den med hjem til køkkenet og nu serverer den ved bordet ved hjælp af et klassisk japansk rivejern fremstillet af tørret hajskind.

Friskheden er da også essesen af vores sushi, og den forstærkes gennem brugen af sæsonbetonede og lokale produkter såsom stenbidderrogn, helleflynder, pighvar og makrel. Vi samarbejder med markedets bedste leverandører, som sikrer os krompromisløse ingredienser, der bliver til verdensklasse-sushi på tallerkenen. I marts 2013 drog chefen for vores sushikøkken, Pepi Anevski, således til Japan for at konkurrere ved verdensmesterskaberne i sushi. Her gjorde han det samme, som vi gør hver dag på Umami: kreerede simplistisk og betagende sushi fuld af smag og visioner. Vi er til stadighed dybt stolte og taknemmelige over, at Pepi for første gang nogensinde bragte trofæet til Danmark og Umami.

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer i menuen fra dag til dag.


Sashimi – 90,-


Tun


Hamachi


Laks


Havbars


Helleflynder


Langoustine


Gunkan – 40,-


Tun


Hamachi


Salmon


Nigiri – 35,-


Tun


Hamachi


Laks


Havbars


Helleflynder


Reje


Snekrabbe


Langoustine


Uramaki – 140,-


Tun


Hamachi


Krabbe


Laks